Tiny House met karakter, nieuw gebouwd, 5m


sinds 13-1-2023 21:34:41

Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans Grote foto tiny house met karakter nieuw gebouwd 5m caravans en kamperen stacaravans
prijs: € 35000
Locatie : Gent  (Oost-Vlaanderen)

Kenmerken

Aantal personen : 1 tot 2 personen
Koop / Huur : Koop
Staat : Nieuw

Beschrijving

Het huisje is nieuw gebouwd en staat op een nieuwe Vlemmix trailer van 5 meter, het is extra tiny en daarmee ook makkelijk verplaatsbaar. Het huisje is goed geïsoleerd en gebouwd met ecologisch verantwoorde nieuwe bouwmaterialen.
Ik ontwierp en bouwde dit Tiny House om zelf in te wonen maar toen het klaar was ben ik op zeilreis rond de wereld vertrokken en ik ben nog enkele jaren onderweg, daarom besloot ik om het te verkopen.
Het was voor mij de uitdaging om alle woonfunctionaliteiten slim te combineren en tegelijk een ruimtelijk gevoel te creëren in een ‘grote’ multifunctionele woonruimte onder een unieke dakconstructie. Een intieme avond met twee of een feestje met acht moeten kunnen maar ook het gebruik als bureauruimte of atelier. De ruwhouten binnenkant, behandeld met kleurloos ecologisch vernis, is geïnspireerd op de op maat getimmerde houten kisten die gebruikt worden om grote objecten zoals kunstwerken te verschepen (een verwijzing naar mijn verlangen om ver en langdurig te gaan reizen).
De keuken bevat een 2-pits inductiekookplaat, een dubbele afwasbak en een koelkast. Onder het aanrecht is er een retro keukenkast in staal op wielen. In de badkamer is er een douche, een wasbak en een droogtoilet met urineafscheiding en afzuiging. Een 30l ecoboiler zorgt voor warm water in de keuken en badkamer. Het bed boven is 1,20m breed en 2m lang. Onder de trap is er bergruimte. Via het bed bereik je eveneens het leeshoekje boven het aanrecht van de keuken en kun je ook boven naar buiten via het raam. Er is op die plek een constructie voorzien die kan dienen voor een balkon of andere mogelijkheden zoals een loopbrug, glijbaan, hangmat,... In de woonruimte is er ruim voldoende plaats voor een extra tweepersoons slaapbank (een eenvoudig model is inbegrepen indien gewenst). Er hangt eveneens een stalen retro kast.
Het huisje wordt verwarmd door een infraroodpaneel dat bevestigd is aan het plafond. Naast de voordeur is er plaats voor een hoge kast of een kachel, er is in de dakconstructie ook de mogelijkheid voorzien om een kachelpijp door te voeren. Naast twee lichtpunten in de badkamer en een LED-buis boven het aanrecht zijn er in totaal twaalf aan rode elektriciteitsdraden verhangbare lichtperen met verschillende kleurwarmte. Deze hebben in vier groepen een aparte schakelaar.
Mail naar debruyn.liesbeth@gmail.com als je interesse hebt en voor een gedetailleerd overzicht met technische details en foto’s. Mijn vraagprijs is 35000 EUR. Bezichtigen kan bij Tiny House Belgium in Destelbergen bij Gent (België). Het huisje is meteen beschikbaar om mee te nemen.
Kenmerken: Aantal personen: 1 tot 2 personen, Koop / Huur: Koop, Staat: Nieuw, Kopen in Gent


Stuur bericht
Zoekertjenummer: 30138896 Meld aan Aanbod