Truma Go2 RH2 scherp geprijsde kwaliteit Mover!


sinds 11-3-2019 13:43:01

  • Grote foto truma go2 rh2 scherp geprijsde kwaliteit mover caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto truma go2 rh2 scherp geprijsde kwaliteit mover caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto truma go2 rh2 scherp geprijsde kwaliteit mover caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto truma go2 rh2 scherp geprijsde kwaliteit mover caravans en kamperen caravan accessoires
Locatie : Groningen  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Geschikt voor : Caravans

Beschrijving

Truma Mover Go2 RH2 scherp geprijsde kwaliteit mover!
De Truma Mover Go2 RH2 is geschikt voor enkelas caravans. De elektronica is uitgerust met een softstart en -stop functie. Het voordeel van een softstart is dat de caravan rustig wegrijdt waardoor het chassis minder wordt belast. De bediening van een mover gaat door middel van een draadloze afstandsbediening (868 MHz) met drukknoppen. U kunt de caravan om de as laten draaien.
Techniek
Dit is een halfautomatische mover. Het opzetten gaat met een hendel. De handeling is simpel en moeiteloos te verrichten. Door de meegeleverde duostang gaan beide kanten tegelijk naar de wielen toe. De afgelegde afstand bij het aanzwenken is 4 cm. De rollen staan ongeveer 2 cm van de band afgesteld, de druk van de rol in de band is dus maximaal 2 cm. De mover heeft een wormwieloverbrenging waardoor de caravan op een helling niet terugrolt.
De fabrikant adviseert deze mover tot een maximaal gewicht van 1800 kg (15%). Wij vinden het belangrijk dat u de caravan zonder problemen een normale keg kunt oprijden en adviseren deze mover daarom tot een maximaal gewicht van 1500 kg. De mover weegt (door ons gewogen) zonder accu ongeveer 34 kg. De Go2 mover wordt gemaakt door Truma. Het wordt niet primair verkocht als een Truma mover en heeft ook afwijkende garantievoorwaarden. De mover is niet te vinden op de website van Truma.

Garantie
De Go2 mover heeft twee jaar garantie en in tegenstelling tot Truma producten is deze service niet aan huis. Mocht u een probleem hebben,dan dient u naar ons te komen om het product te laten repareren. U kunt ook naar elk ander verkooppunt van Go2 movers gaan.

Wie zijn wij?
CaravanMoverShop biedt caravan movers van de betere merken PowrMover, Truma, Reich en AL-KO aan. Wij zijn met deze producten marktleider. Op onze website staan de eigenschappen bij elk product uitvoerig beschreven. Zodoende kunt u een afgewogen keuze maken voor de mover waar u de komende jaren veel plezier van gaat hebben.
Dankzij onze jarenlange ervaring op mover gebied kunnen wij u gericht adviseren als het gaat om de juiste mover voor uw type caravan.
De caravan mover kunnen wij voor u monteren op een van onze locaties of met onze mobiele montage service bij u aan huis.
Wij verkopen de caravan movers separaat, maar ook in combinatie met een accu, acculader en accuklemmen (de zogenoemde complete sets).

Onverhoopt een probleem met uw mover? Laat het ons weten, door onze uitgebreide kennis kunnen wij u vaak weer snel op weg helpen.
Kijk voor meer informatie op de website van CaravanMoverShop.be of bel 02-8089150
Bij ons kunt u ervoor kiezen om de mover af te komen halen in Groningen, Lelystad of Serooskerke.
Wij kunnen de movers en de meeste accupakketten ook naar u toesturen. Uiteraard kunnen wij de mover ook voor u monteren. Kijk voor alle verschillende pakketten en mogelijkheden op onze website. Heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken op: 02-8089150.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Geschikt voor: Caravans, Kopen in Groningen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22220519 Meld aan Aanbod