PowerXtreme X30 lithium mover accu. Testwinnaar!


sinds 11-3-2019 14:30:42

  • Grote foto powerxtreme x30 lithium mover accu. testwinnaar caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto powerxtreme x30 lithium mover accu. testwinnaar caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto powerxtreme x30 lithium mover accu. testwinnaar caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto powerxtreme x30 lithium mover accu. testwinnaar caravans en kamperen caravan accessoires
Locatie : Groningen  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Geschikt voor : Caravans

Beschrijving

PowerXtreme Lithium accu, om echt gewicht te besparen!
Met de PowerXtreme X30(voorheen Liao) bespaart u gewicht en u kunt de accu ook voor bijvoorbeeld het boordnet gebruiken.
Wij stellen eisen aan de producten om een optimale levensduur te realiseren en het aantal storingen tot een minimum te beperken.
Logischerwijs verkopen en adviseren wij dus niet alle merken en niet alle nieuwigheden, de producten die wij verkopen worden eerst aan een uitgebreide praktijktest onderworpen. Zodoende kunnen wij zeggen dat het product goed werkt, ook in zwaardere omstandigheden.
De Power Xtreme X30 accu heeft een capaciteit van 30Ah, hiermee kunt u ongeveer een half uur manoeuvreren. U kunt deze accu ook gebruiken voor het boordnet. Laden tijdens het rijden is mogelijk via een optionele lader. De accu is door de ANWB in een test als beste geëindigd. Ook in onze uitgebreide praktijktest (zie website voor verslag) komt deze accu als beste accu naar voren. Het grootste voordeel van Lithium is dat deze technologie geen problemen heeft met afgifte van veel energie. De mover krijgt dus wat hij nodig heeft en functioneert (zelfs hoorbaar) beter in vergelijking met veel Calcium accu's.
Winteropslag
De grootste voordelen van de Lithium accu’s zijn kwaliteit, gewichtsbesparing en vorstbestendigheid. De accu’s moeten dan wel eerst compleet volgeladen worden. Daarna dient u de accuklemmen los te maken en de accu te laten staan. Wij adviseren de accu niet uit de caravan te halen, behalve wanneer u na het laatste gebruik niet de mogelijkheid heeft de accu vol te laden. Het advies is vastgesteld in overleg met de fabrikant. U kunt dit advies niet volgen met andere accu’s of combinaties. Bij levering krijgt u een informatiesticker met ons laadadvies.
Gewicht, meten is weten
Overbelading is een probleem voor vele caravans. Het gewicht van de movers die wij voeren is gemiddeld 33 kg. Onze meest verkochte accuset is set 2 met de Optima 55Ah accu. Deze accuset weegt ongeveer 20 kg. Vaak wordt om gewicht te besparen alleen gekeken naar de accu. Echter om echt gewicht te besparen dient u uit te gaan van het werkelijke gewicht van de mover. Vertrouw hierbij niet te veel op reclame. Het merk dat de reclame maakt voor de lichtste mover heeft bij navraag aangegeven dat ze niet alles hebben meegewogen. Dit is een verschil van 4 kg, significant op 28 kg. Bij de andere movers komen we geen noemenswaardige verschillen tegen. Bij caravans met een ALKO Vario Chassis is vaak een montageplaat van 4 kg nodig, behalve bij de ALKO Mammut. Als u echt op gewicht wilt besparen, laat u dan goed informeren.
Bij ons kunt u er voor kiezen om de producten af te halen in Groningen, Lelystad of Serooskerke.
Wij kunnen de producten ook verzenden.

Kijk voor prijzen en meer informatie op onze website of bel: 02-8089150
Kenmerken: Staat: Nieuw, Geschikt voor: Caravans, Kopen in Groningen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22220556 Meld aan Aanbod