De nieuwe Truma SX caravan mover!


Grote foto de nieuwe truma sx caravan mover caravans en kamperen caravan accessoires
€ 1249
Locatie Barneveld  (Vlaams-Brabant)

Kenmerken

Staat Nieuw
Geschikt voor Caravans

Beschrijving

Truma Mover SX Truma mover SX 2017Halfautomatische mover.

De Truma mover SX is de opvolger van de Truma SR2.
Naast het gewijzigde uiterlijk heeft de SX ruwere rollen voor een betere grip op de banden. Het grootste verschil is echter het rangeren; van de SR2 is bekend dat het bijsturen iets 'schokkend' gaat, met de nieuwe SX kunt u vloeiend bijsturen en kunt u de snelheid traploos variëren.
De mover is eenvoudig op en van de banden te plaatsen door een draaihoek van 120 graden te maken met de bijgeleverde opzetstang. Deze handeling is simpel en moeiteloos te verrichten.
De mover is standaard voorzien van een duo inschakelset, daarmee kunnen vanaf één zijde van de caravan beide rollen gelijktijdig op en van de banden geplaatst worden.

Deze Truma mover weegt zonder accu 34 kg.
De stalen behuizing van de overbrenging maakt een stijging van 10% (bij een gewicht van maximaal 2000 kg), het rijden op in de handel verkrijgbare oprijplaten en het rijden over een stoeprand van 2 cm mogelijk.

Een mover functioneert niet zonder accu en acculader. Daarom vermelden wij op onze website ook de prijzen van een complete set. Wij hebben diverse complete sets welke wij op grond van onze ervaring bewust gekozen hebben.
Wij raden voor normaal gebruik altijd onze complete set 2 aan met een hoogwaardige lichtgewicht Optima Yellow Top 4.2 /55 Ah accu in combinatie met een Ctek Multi XS Polar acculader. Dit accupakket weegt slechts 20kg. Wij hebben sinds 2004 ervaring met deze accu. Tot op heden zijn er met deze accu geen storingen geweest mits ons laadadvies werd opgevolgd.
Hiernaast kunt u kiezen voor onze complete set met de Reich Mobility Power Pack, deze Lithium accu weegt slechts 2,2 kg, of de PowerXtreme accu van 5,5 kg met meer capaciteit.

Het monteren van een caravan mover onder de caravan is vakwerk. Een goede, secure montage zorgt voor een optimale werking en maximale levensduur. Wij kunnen de montage voor u uitvoeren in èèn van onze werkplaatsen in Groningen, Lelystad, Alblasserdam of Veenendaal. Ook kunnen wij de montage comfortabel bij u aan huis of bijvoorbeeld in de stalling verrichten.
Welke mover u kiest is afhankelijk van specifieke eigenschappen, zoals nauwkeurigheid en bedieningsgemak. Ook is niet iedere mover geschikt voor elk type caravan. Wij adviseren u hier graag over. Wij verkopen uitsluitend originele producten met volledige fabrieksgarantie. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om na de aankoop goede service en ondersteuning te bieden.

Wij bieden caravan movers aan van de betere merken in combinatie met de beste accu's en acculaders. Deze verkopen wij in een complete set. Deze set is compleet met alles wat nodig is om de montage op een standaard caravanchassis te realiseren.
Meestal monteren wij de mover in combinatie met een Optima accu.Dit zijn volgens Camping, Cars &Caravans en Reise Mobil International, twee Duitse equivalenten van de Nederlandse Kampeer en Caravan Kampioen (ANWB KCK), de beste accu's voor caravan movers.

Wij leveren dit pakket met een Ctek acculader, deze lader is oorspronkelijk ontwikkeld door het team van Optima. Dit unieke pakket is op elkaar afgestemd en zodoende is de werking optimaal en nagenoeg storingsvrij, ook op de langere termijn.


Wie zijn wij?
CaravanMoverShop biedt caravan movers van de betere merken PowrMover, Truma, Reich en AL-KO aan. Wij zijn met deze producten marktleider.

Op onze website staan de eigenschappen bij elk product uitvoerig beschreven. Zodoende kunt u een afgewogen keuze maken voor de mover waar u de komende jaren veel plezier van gaat h
Kenmerken: Staat: Nieuw, Geschikt voor: Caravans, Kopen in BarneveldE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21690249

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.