De nieuwe Truma Smart A caravanmover!


sinds 7-5-2020 11:06:24

  • Grote foto de nieuwe truma smart a caravanmover caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto de nieuwe truma smart a caravanmover caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto de nieuwe truma smart a caravanmover caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto de nieuwe truma smart a caravanmover caravans en kamperen caravan accessoires
Locatie : Groningen  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Geschikt voor : Caravans

Beschrijving

De Truma Mover Smart A volautomaat!
Naast de Truma SX en de Truma XT is er nu de Truma Smart A.
De nieuwe Truma Mover Smart A is geschikt voor enkelas caravans en kan gezien worden als de opvolger van de Truma SER. De elektronica is uitgerust met een softstart en -stop functie. Het voordeel van een softstart is dat de caravan rustig wegrijdt waardoor het chassis minder wordt belast. De bediening van een mover gaat door middel van een draadloze afstandsbediening (868 MHz) met drukknoppen. U kunt de caravan om de as laten draaien.
Techniek

De mover heeft comfortbediening, zodat u kunt bijsturen tijdens het manoeuvreren met de mover. Het aanzwenken van de rollen naar de band toe gaat volautomatisch waarbij de druk op de banden wordt gecontroleerd door de elektronica. De druk wordt opgebouwd tot 5600 Nm. Het opzetsysteem stopt automatisch zodra de druk voldoende is of zodra de mover volledig naar voren is geschoven.
In geval van een volledig ontladen of defecte accu is de mover eenvoudig van de band af te halen met een speciaal meegeleverde sleutel. Op de ingebouwde indicator kunt u aflezen of de mover juist op de band staat.
De mover heeft een wormwieloverbrenging waardoor de caravan op een helling niet terug rolt.
De fabrikant adviseert deze mover tot een maximaal gewicht van 2000 kg /13%.
De mover weegt (door ons gewogen) zonder accu ongeveer 32 kg. Het is een lichtgewicht mover.
Ons concept: complete sets
Een mover functioneert niet zonder accu en acculader. Daarom vermelden wij op onze website naast de losse mover ook de prijzen van een complete set.
Wij hebben diverse complete sets welke wij op grond van onze ervaring bewust gekozen hebben.
Een caravan mover levert over het algemeen meer kracht dan een kleine personenwagen. Alle benodigde energie komt uit de accu.
Als de mover onvoldoende energie krijgt, heeft dit gevolgen voor de kracht, maar ook is de slijtage hoger waardoor de levensduur wordt verkort. Wij verkopen alleen accu's die wij uitvoerig getest hebben en wij zijn behoudend en voorzichtig in onze advisering.
Het verschil zit dus niet in de capaciteit van een accu, maar in de maximale afgifte van de energie. Veel accu's kunnen de benodigde energie niet afgeven. Wij kiezen dus bewust voor slechts enkele accu's.

Wie zijn wij?
CaravanMoverShop biedt caravan movers van de betere merken Truma, Reich en AL-KO aan. Wij zijn met deze producten marktleider. Op onze website staan de eigenschappen bij elk product uitvoerig beschreven. Zodoende kunt u een afgewogen keuze maken voor de mover waar u de komende jaren veel plezier van gaat hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring op mover gebied kunnen wij u gericht adviseren als het gaat om de juiste mover voor uw type caravan.

Montage
De caravan mover kunnen wij voor u monteren in een van onze werkplaatsen of met onze mobiele montage service bij u aan huis.

Onverhoopt een probleem met uw mover? Laat het ons weten, door onze uitgebreide kennis kunnen wij u vaak weer snel op weg helpen.


Bij ons kunt u ervoor kiezen om de mover af te komen halen in Groningen, Lelystad of Serooskerke.
Wij kunnen de movers en de meeste accupakketten ook naar u toesturen, is de zending binnen Nederland dan rekenen wij hier geen transportkosten voor. Uiteraard kunnen wij de mover ook voor u monteren. Kijk voor alle verschillende pakketten en mogelijkheden op onze website.
Heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken op: 02-8089150.Kenmerken: Staat: Nieuw, Geschikt voor: Caravans, Kopen in Groningen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 23897046 Meld aan Aanbod