Camper Peugeot Vantourer te huur


sinds 7-10-2020 20:45:27

Locatie : Brugge  (West-Vlaanderen)

Kenmerken

Beschrijving

Vantourer Peugeot 540D is een compacte camper die in een standaard parkeerplaats past. Ideaal om ook in stedelijke gebieden te vertoeven. Het interieur is voorzien van een woongedeelte met een keukenhoek, een badkamer en een slaapgedeelte. Hiernaast is er meer dan voldoende ruimte om uw gerief op te bergen.
Het voertuig is volledig uitgerust en kan tot 4 personen vervoeren. Het woongedeelte bevat een zitbank, twee draaistoelen en een opklapbare tafel. De keukenhoek is uitgerust met twee gasbekkens, een gootsteen en een koelkast met diepvriesvak. Het bestek, potten en pannen zijn inbegrepen. De badkamer is voorzien van een toilet en wasbak waarvan de kraan tevens als douchekop fungeert. Een douchegordijn transformeert de badkamer tot douchecabine. Het slaapgedeelte bestaat uit twee tweepersoonsbedden, de bovenste is verstelbaar in hoogte en de onderste staat vast. Om te reizen met 2 personen kan het onderste bed uitgehaald worden, dit zorgt voor extra bergruimte. Het vervoeren van 2 fietsen kan gemakkelijk dankzij het Thule fietsenrek.
Hiernaast is de camper voorzien van een truma verwarmingssysteem zodat het ook mogelijk is om in de winter te reizen. Verder is het voertuig uitgerust met een zonnepaneel. Hierdoor kan het voertuig voor een beperkte duur autonoom functioneren. Ook voor de wintersporters is het mogelijk om een Vantourer peugeot 540D te huren dankzij de winterkettingen.
Voertuigdetails:
Diesel
Manueel schakelen
Milieuklasse Euro 6
Maximaal toegelaten massa: 3300 kg
Rijbewijs B
4 slaapplaatsen, 4 zitplaatsen
2 bedden van 1m95 lang
Lengte camper: 541 cm
Hoogte camper: 270 cm
Laagseizoen: 16 september – 14 juni = 80 euro/dag.
Hoogseizoen: 15 juni – 15 september = 95 euro/dag.
https:onze website/
Kenmerken: Kopen in Brugge


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 24332215 Meld aan Aanbod