Veiligheidsvest Kind


  • Grote foto veiligheidsvest kind caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto veiligheidsvest kind caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto veiligheidsvest kind caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto veiligheidsvest kind caravans en kamperen caravan accessoires
€ 2,50
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


Veiligheid is erg belangrijk voor kinderen. Wanneer kinderen buiten de deur actief bezig zijn kunnen ze immers onvoorspelbare bewegingen maken. Hierdoor zijn ze snel uit het oog te verliezen of brengen het verkeer in gevaar. Daarom zijn er veiligheidsvesten voor kinderen.

Om ervoor te zorgen dat kinderen extra goed zichtbaar zijn geeft een veiligheidsvest extra bescherming. Deze veiligheidsvesten zijn mede door hun fel fluorescerende kleuren extra goed zichtbaar en vallen extra op. Om de zichtbaarheid nog eens extra te vergroten beschikken de veiligheidshesjes ook nog eens over een reflecterende strip op zowel de schouders als het middel. Zo is het vest ook in het donker zichtbaar wanneer er auto- of fietslichten op schijnen.

De hesjes zijn per stuk te koop. Dit is handig wanneer u bijvoorbeeld op pad gaat met een grote groep kinderen voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeestje of een activiteit op school. Daarnaast zit aan de zijkant van het vestje een handige elastische band wat zorgt voor extra comfort. Dit zorgt ervoor dat het hesje ook goed in te zetten is tijdens sportieve activiteiten op bijvoorbeeld sportdagen of om teams te maken tijdens een voetbaltraining.

De goedkope veiligheidsvesten zijn gemaakt van hoge kwaliteit polyester en beschikt over duidelijk zichtbaar reflecterende strips. De vesten zijn verkrijgbaar in de kleur geel. De afmetingen van de veiligheidsvestjes zijn 19cm breed en 19cm lang.
Kenmerken:


 ● Veiligheidsvest Kind
 ● Handig voor kleine kinderen
 ● Kind is extra goed zichtbaar
 ● Extra bescherming voor uw kind
 ● Fel fluorescerende kleur
 ● Kind valt buiten op in het verkeer
 ● Beschikt over reflecterende strip
 ● Zichtbaar in het donker
 ● De hestjes zijn per stuk te koop
 ● Ook handig voor een grote groep kinderen
 ● Geschikt voor sportieve activiteiten op sportdagen
 ● Gemaakt van goede kwaliteit
 ● Materiaal Polyester
 ● De afmetingen zijn: 19cm x 19cm


Wees er gauw bij en bestel dit veiligheidsvest voor uw kind!

  Over Ons
2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
Wanneer u op zoek bent naar onderdelen voor de aanhangwagen, auto, caravan of mountainbike, dan bent u bij 2Cheap aan het goede adres. Voor de juiste prijs en kwaliteit kunt u hier terecht voor aanhangwagen-, auto-, caravan- of fietsonderdelen.

Kwaliteit tegen een scherpe prijs
Onderdelen zijn niet de enige producten die we verkopen. U kunt bij ons ook terecht voor bijvoorbeeld keukengerei, pannenset, Woonartikelen, Speelgoed en Tuinartikelen.

Als webwinkel weet 2Cheap hoe belangrijk een tevreden klant is. Het maakt niet uit om wat voor product het gaat; een achterlicht of een boormachine, de service die u van ons kunt verwachten is altijd even hoog. Wanneer u tijd heeft, bekijkt ons ruime assortiment aan producten! of Like onze facebook om op de hoogte te worden gehouden van de laatste trends en nieuwe artikelen.

2Cheap het online warenhuis in huis & tuin
✓ Meer voor minder
✓ Meer service
✓ Online winkelen
✓ Wekelijks nieuwe producten
✓ Groots leven voor weinig bij 2Cheap.nl!

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8718546652639
 ● Merk: Pro+
 ● SKU (eigen artikel code): 2432704999
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22363206

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.