Thomas 309 12v Luchtvering Compressor inclusief Kabelboom |


sinds 28-11-2020 3:05:18

  • Grote foto thomas 309 12v luchtvering compressor inclusief kabelboom caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto thomas 309 12v luchtvering compressor inclusief kabelboom caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto thomas 309 12v luchtvering compressor inclusief kabelboom caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto thomas 309 12v luchtvering compressor inclusief kabelboom caravans en kamperen caravan accessoires
prijs: € 329
Locatie : Steenwijk  (Overijssel)
Website : Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Beschrijving Details
Deze Thomas 309 luchtvering compressor kenmerkt zich door zijn uitstekende kwaliteit en krachtige motor. Hij is in tegenstelling tot de Thomas 319 instaat tot het op bouwen van een hogere druk, maar geeft een lager volume gecomprimeerde lucht in de dezelfde tijd. De Thomas 309 is evenals de Thomas 319 te gebruiken in combinatie met een tank. Dit geeft u de mogelijkheid tot het aansluiten van pneumatisch gereedschap als bij voorbeeld een bandenpomp of luchtsleutel.
De compressor is los verkrijgbaar of in combinatie met een manometer paneel en hiermee een goede aanvulling op uw hulpluchtveringset.
Performance Data:
Nominale voltage: 12V DC
Maximum luchtvolume: 0.85 cfm (24.0 l/min)
Maximum druk: 160 psi (11,0 bar)
Max.stroomverbruik: 13,5A
Gewicht: 2,9 kg
Leveromvang:
Thomas 309 compressor
Kabelboom

Extra informatie Extra informatie
Artikelnummer 8719323070974
Fabrikant Thomas
Garantie 2 jaar
Voorraad status Uit voorraad leverbaar
Product Conditie Nieuw

 WIE IS OLUVE®?
Oluve® levert niet alleen hulpluchtveringsystemen, maar ontwikkelt deze ook.
Oluve - travel far... come home! - gratis verzending boven €50,-
Oluve® is een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van luchtvering en hulpluchtveringsystemen voor campers en bedrijfswagens. Oluve® staat voor  O verijsselse  Lu cht Ve ring. Hét Nederlandse bedrijf, gevestigd in Steenwijk, dat luchtvering en hulpluchtveringsystemen ontwikkelt en produceert voor de meest gangbare campers en bedrijfswagens. Naast onze hulpluchtveringsystemen bieden wij ook andere hulpluchtvering onderdelen aan, zoals luchtvering compressors, manometerpanelen, luchtbalgen en schokdempers.
Oluve® hulpluchtveringsystemen zijn effectief, betrouwbaar, en vooral: begrijpelijk eenvoudig. Dus gemakkelijk en veilig te monteren door iedereen die de juiste steeksleutel hanteert. In een handomdraai op de juiste luchtdruk te brengen met pomp of compressor. En constructief zo goed als levenslang onverwoestbaar. Oluve® maakt elke camper een “safe mobile home”. En elke bedrijfswagen een extra gespierde alleskunner.
Naast onze Oluve® hulpluchtveringsets voeren wij meerdere merken om ons assortiment aan te vullen. Zo maken wij gebruik van de kwalitatief goede luchtvering compressor van het merk Thomas (Gardner Denver) en worden onze hulpluchtveringsets geleverd met Contitech (Continental) luchtbalgen | veerbalgen. Om ons assortiment nog completer te maken, kunt u ook de hulpluchtveringsets en luchtbalgen van Dunlop bij ons kopen.
Heeft u vragen welke luchtvering | hulpluchtvering set, luchtbalgen, manometerpaneel of schokdempers voor uw camper of bedrijfswagen geschikt zijn, of heeft u technische vragen omtrent de inbouw, dan kunt u ons iedere werkdag telefonisch bereiken!
KIJK OP ONZE SITE OF BEL VOOR EEN OFFERTE VAN LUCHTVERING ONDERDELEN VOOR UW AUTOTYPE!
Oluve
Pluggematen 1
8331 TV Steenwijk
Telefoon: +31 (0)85 87 80 221
SPECIFICATIES:
 ● condition: Nieuw
 ● brand: Thomas


Kenmerken: Kopen in STEENWIJKKlik hier en bezoek de website voor meer informatie

E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 19528407 Meld aan Aanbod