Stacaravan/ Chalet met voortent, Heidestrand


€ 22000
Locatie Zonhoven  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Staat Zo goed als nieuw
Aantal personen 3 tot 4 personen
Koop / Huur Koop

Beschrijving

Te koop:

Goed onderhouden jonge stacaravan IRM super titania met voortent van Vercovan

Deze goed geïsoleerde caravan staat momenteel op Heidestrand in Zonhoven België. Kan op de huidige plaats blijven staan. In 2017 is een nieuwe verwarmingsketel geplaatst en heeft centrale verwarming en dubbel glas. De voortent van het merk Vercovan is geplaatst in Maart 2018 en voorzien van extra versteviging en extra stormbanden. Twee gedeeltes kunnen opgeritst worden zodat je een open ruimte kunt creëren.

Er zijn twee slaapkamers, een met matras van 140 *200, andere slaapkamer met matras van 160*200. Beide kamers hebben een vaste kledingkast en kleine kastjes aan de muur.

In de woonkamer staat een zo goed als nieuwe slaapbank van Ikea gekocht in 2017, met extra bergruimte onder zitgedeelte.

Koelkast met vriesvak is van 2017. Overname van gedeelte van inboedel tegen kleine prijs is bespreekbaar.

Tuinhuis is geplaatst achter de caravan dus die staat niet in het zicht.

Heidestrand: Stageld voor camping per jaar is ongeveer €1650 euro, excl. Verbruik elektriciteit en water. (ongeveer 90 dagen verblijf op jaarbasis kostte ons ongeveer € 100,-). Honden zijn toegestaan. Vaste bewoning wordt gedoogd maar postadres op de camping mag niet. Twee auto`s mogen op eigen terrein geparkeerd worden. Pasje voor tweede auto is mogelijk (tegen meerprijs).

Er is een zwemvijver, visvijver en roeivijver en speeltuin. Camping heeft een groot zwembad met glijbanen en springplanken. Er is een klein winkeltje op het terrein voor boodschappen en verse broodjes. Frituur op het terrein. Camping heeft een mooi restaurant waar je heerlijk op de vijver uitkijkt. Foto's niet goed te zien. Ik stuur ze graag door: mail naar kiki@motivero.nl
Kenmerken: Staat: Zo goed als nieuw, Aantal personen: 3 tot 4 personen, Koop / Huur: Koop, Kopen in ZonhovenE-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21755441

Meer Stacaravans

Meer Stacaravans aangeboden in deze subrubriek.