Neo Tools Multitool 11 Elementen TUV M+T


Grote foto neo tools multitool 11 elementen tuv m t caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 18,53
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

Neo Tools: Het nieuwe industriemerk van vandaagNeo Tools biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe-het-zelver die professionele kwalitei...

Neo Tools: Het nieuwe industriemerk van vandaag
Neo Tools biedt een compleet assortiment aan handgereedschap voor de meest veeleisende gebruiker en voor de doe-het-zelver die professionele kwaliteit wil tegen een gunstige prijs. Neo Tools gereedschappen worden ontwikkeld met de gebruiker in gedachten. In het fabricage proces staan de nieuwste materialen en technologieën garant voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het Neo Tools symbool is een garantie voor onveranderlijke kwaliteit. Goed gereedschap is het halve werk en Neo Tools maakt dit meer dan waar terwijl u aanmerkelijk minder hoeft uit te geven.

Neo Tools geeft standaard 25 jaar garantie. Uiteraard geld de garantie niet op slijtage en garantie is alleen geldig mits het artikel gebruikt wordt waar het voor bedoeld is.

Multitool 11 Elementen, TUV M+T

NEO multipurpose tool is an innovative solution. One tool comprises 11 various features, including can and bottle opener and sharp knife indispensable in many situations. Fishing enthusiast will appreciate hook extractor. Tool comes in convenient case made of durable nylon for easy carrying and storage. NEO brand meets expectations of professionals.
 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 5907558420951
 ● Merk: Neo Tools
 ● SKU (eigen artikel code): 302153124
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 22579634

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.