Dunlop 12v omvormer - 300w


Grote foto dunlop 12v omvormer 300w caravans en kamperen caravan accessoires
€ 39,95
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

● Geleverd inclusief startkabels en autolader
 ● Met een piekvermogen van 600 W
 ● Inclusief spanning/storingsdetectie
 ● Onder/overspanning
 ●  temperatuur en kortsluitingsbeveiliging


Vind jij het handig om ook onderweg op bijvoorbeeld een laptop te kunnen werken zonder dat deze uitvalt doordat er geen stroom aanwezig is? Of wil jij toch nog een lampje aan kunnen zetten wanneer alle stroom in huis is uitgevallen? Dan is de spanningsomvormer van Dunlop een ideaal product om altijd bij je te hebben. Het is namelijk een spannings omvormer van 12V naar 230V. Met het product heb je altijd een stopcontact bij je en is het dus mogelijk om bijvoorbeeld een laptop op te laden en hierop te werken terwijl je in de auto zit. Verder is het bij een stroomuitval in huis mogelijk om een lamp aan te sluiten op de omvormer waardoor deze alsnog voorzien is van stroom en licht kan geven. De spanningsomvormer van Dunlop is voorzien van onder- en overspanningsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging en temperatuurbeveiliging met alarm. Als extra beveiliging is de omvormer ook voorzien van een externe zekering beveiliging. ● Merk : Dunlop
 ● Afmetingen L x B x H : 20 x 10 x 16 CM
 ● Piekvermogen : 600 W
 ● Model : 300W
 ● Ingangsvoltage : 12V DC
 ● Uitgangsvoltage : 230V AC
 ● Spanningsbeveiliging : Ja
 ● Temperatuurbeveiliging : Ja
 ● Kortsluitingsbeveiliging : Ja
 ● Kleur : Geel en zwart
 ● EAN : 8711252140384DealDonkey = Great Deals, Big Discount, High Service!
DealDonkey is het online platform om dagelijks de scherpste deals te scoren. Iedere dag vanaf klokslag 11:00 uur hebben we de nieuwste aanbiedingen online staan. Je kan hier echt van alles verwachten. Als het maar een verrassend goed product is met daarop een fikse korting.

Eenvoudig bestellen en snelle levering
Geen lastig bestelproces maar in drie eenvoudige stappen je bestelling plaatsen en veilig betalen met iDEAL, Creditcard, PayPal, Bancontact/Mistercash of Afterpay. Bij makkelijk en snel bestellen hoort natuurlijk ook een snelle levering. Bijna alle deals worden uit voorraad geleverd en zijn binnen een paar dagen bij jouw thuis bezorgd.

Wil je deze aanbieding bestellen? Klik dan op onderstaande link
  DealDonkey. Great deals. Big discount. High service!

Bij DealDonkey iedere dag, 24 uur lang, veel verrassende aanbiedingen voor een superlage prijs. Hoe leuker het product, hoe sterker het merk of hoe scherper de prijs – bij DealDonkey zijn we er gek op! 

 

SPECIFICATIES:

 ● condition: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 23016944

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.