Dopper sportcap - Deep Purple


Grote foto dopper sportcap deep purple caravans en kamperen overige caravans en kamperen
€ 5,50
Locatie Antwerpen  (Antwerpen)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving


De Dopper kennen we als een handig meeneemflesje dat voor het grootste gedeelte gemaakt is van gerecycled materiaal, vrij van de schadelijk geachte stof BPA. Het is gemakkelijk af te wassen en eindeloos te herbruiken. De bovenkant kan eraf en wanneer omgedraaid heb je een glaasje! En daar is nu wat extra`s voor gekomen: De sportcap.
De Sport Cap heeft dezelfde vorm als de dop die de Dopper zo herkenbaar maakt, maar door deze van een flexibel materiaal te maken kan je de dop omklappen om zo de bidon dop gemakkelijk te gebruiken. Dopper wil bewustwording creëren over de impact van single-use plastic afval en daarom is deze nieuwe dop ook gewoon op je huidige Dopper te gebruiken. Dus geen extra fles in je kast… maar alleen een extra dop waardoor je Dopper fles multi-inzetbaar Met deze accessoire kan je de Dopper door middel van de sportcap, ook gebruiken, zonder dat je de dop eraf hoeft te halen.
  Bekijk ook onze andere zoekertjes en neem gerust eens een kijkje op onze webwinkel Natuurlijkerleven d.m.v. onze website link bij deze zoekertje.

U betaalt bij ons altijd veilig via o.a. iDEAL, PAYPAL, BANCONTACT/MISTERCASH, CREDITCARD, SOFORT, Belfius Direct Net, per overboeking of contant.

Verzendkosten Nederland €5,95 België €6,95 tot 30kg

Gratis verzenden vanaf €75,- tot 30kg

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8718469120710
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk: merkloos
 ● SKU (eigen artikel code): 235036252
Kenmerken: Kopen in Antwerpen

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 18683312

Meer Overige Caravans en Kamperen

Meer Overige Caravans en Kamperen aangeboden in deze subrubriek.