De nieuwe Reich Active 1.8 caravan Mover!


sinds 11-3-2019 16:22:12

  • Grote foto de nieuwe reich active 1.8 caravan mover caravans en kamperen caravan accessoires
  • Grote foto de nieuwe reich active 1.8 caravan mover caravans en kamperen caravan accessoires
Grote foto de nieuwe reich active 1.8 caravan mover caravans en kamperen caravan accessoires Grote foto de nieuwe reich active 1.8 caravan mover caravans en kamperen caravan accessoires
prijs: Op aanvraag
Locatie : Groningen  (Vlaams-Limburg)

Kenmerken

Staat : Nieuw
Geschikt voor : Caravans

Beschrijving

De nieuwe Reich EasyDriver Active 1.8 is geschikt voor enkelas caravans.
Door het vernieuwde ontwerp is deze mover beter tegen vocht beschermd vergeleken met de Basic 1.8 waardoor hij ook goed achter de wielen te monteren is. Hier komt door het opspattend water tijdens het rijden altijd veel vocht tegen de mover.
De elektronica is uitgerust met een softstart en -stop functie. Het voordeel van een softstart is dat de caravan rustig wegrijdt waardoor het chassis minder wordt belast. De bediening van een mover gaat door middel van een draadloze afstandsbediening (434 MHz) met drukknoppen. U kunt de caravan om de as laten draaien.
De Active 1.8 is een halfautomatische mover. Het opzetten gaat met een slinger. De mover heeft een wormwiel overbrenging waardoor de caravan op een helling niet terugrolt.
De fabrikant adviseert deze mover tot een maximaal gewicht van 1800 kg bij een stijging van 15%. Wij vinden het belangrijk dat u de caravan zonder problemen een normale keg kunt oprijden en adviseren deze mover bij onze set 2 tot een maximaal gewicht van 1500 kg. De mover weegt (door ons gewogen) zonder accu ongeveer 33 kg. Het is een lichtgewicht mover.
Een mover functioneert niet zonder accu en acculader. Daarom vermelden wij op onze website ook de prijzen van een complete set. Wij hebben diverse complete sets welke wij op grond van onze ervaring bewust gekozen hebben.
Wij raden voor normaal gebruik altijd onze complete set 2 aan met een hoogwaardige lichtgewicht Optima Yellow Top 4.2 /55 Ah accu in combinatie met een Ctek Multi XS Polar acculader. Dit accupakket weegt slechts 20kg. Wij hebben sinds 2004 ervaring met deze accu. Tot op heden zijn er met deze accu geen storingen geweest mits ons laadadvies werd opgevolgd.
Om maximaal gewicht te besparen is het ook mogelijk een lithium accu te monteren, deze zijn er al vanaf 2 kilogram.
Het monteren van een mover onder de caravan is vakwerk. Een goede, secure montage zorgt voor een optimale werking en maximale levensduur.
Wij kunnen de montage voor u uitvoeren in èèn van onze werkplaatsen in Groningen of Lelystad.
Ook kunnen wij de montage comfortabel bij u aan huis of bijvoorbeeld in de stalling verrichten.
Welke mover u kiest is afhankelijk van specifieke eigenschappen, zoals nauwkeurigheid en bedieningsgemak. Ook is niet iedere mover geschikt voor elk type caravan. Wij adviseren u hier graag over.
Wij verkopen uitsluitend originele producten met volledige fabrieksgarantie. Daarnaast vinden wij het erg belangrijk om na de aankoop goede service en ondersteuning te bieden.
CaravanMoverShop biedt caravan movers van de betere merken PowrMover, Truma, Reich en AL-KO aan. Wij zijn met deze producten marktleider. Dankzij onze jarenlange ervaring op mover gebied kunnen wij u gericht adviseren als het gaat om de juiste mover voor uw type caravan.
Bij ons kunt u ervoor kiezen om de mover af te komen halen in Groningen of Lelystad. Wij kunnen de movers en de meeste accupakketten ook naar u toesturen.
Heeft u vragen dan kunt u ons uiteraard ook telefonisch bereiken op: 02-8089150.

.
Kenmerken: Staat: Nieuw, Geschikt voor: Caravans, Kopen in Groningen


E-mail deze adverteerder
Zoekertjenummer: 22220689 Meld aan Aanbod