AUTOM. OMSCHAKELRELAIS 2 X 230 VAC - 20 AMP. PTS 230-20


Grote foto autom. omschakelrelais 2 x 230 vac 20 amp. pts 230 20 caravans en kamperen caravan accessoires
€ 145
Locatie Beersel  (Vlaams-Brabant)
Website Bezoek website

Kenmerken

Beschrijving

AUTOM. OMSCHAKELRELAIS 2 X 230 VAC - 20 AMP.
Als u uw 230VAC apparatuur op zowel de normale netspanning als op een inverter/aggregaat wilt laten werken, dan is plaatsing van een zogenaamde omschakelbox een must. Een omschakelbox uit de PTS serie zorgt voor een feilloze wisseling tussen een tweetal 230VAC circuits. Als er op dat moment apparatuur aan staat zal deze zelfs zonder interruptie blijven werken. Deze omschakelbox schakelt namelijk met een snelheid van minder dan 10 milliseconde. Dit maakt de PTS ook geschikt voor plaatsing in een back-up systeem.Belangrijke eigenschap is dat deze Power Transfer Switch dubbelpolig (fase en nul) afgeschakeld.
Wordt er geen omschakelbox tussen de twee stroombronnen gezet, dan komt de netspanning parallel op de uitgang van de DC-AC inverter te staan. De inverter loopt hierdoor grote schade op. Andere mogelijkheid is dat men de kabels steeds handmatig omwisselt. Een omslachtige oplossing met bovendien de kans dat men het omwisselen vergeet.
De PTS is voor een tweetal 230VAC circuits geschikt. Dit kan dus zijn: netspanning i.c.m. DC-AC inverter, netspanning i.c.m. aggregaat, aggregaat i.c.m. DC-AC inverter.
Kortom de PTS omschakelbox is een simpele en zeer effectieve oplossing!
Afmetingen 12,2x12x5,6cm

 

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
Kenmerken: Kopen in Beersel

Klik hier en bezoek de website voor meer informatie


E-mail deze adverteerder
 
Meld aan Aanbod
Zoekertje nr.: 21328477

Meer Caravan-accessoires

Meer Caravan-accessoires aangeboden in deze subrubriek.